Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger, der er skræddersyet til de særlige udfordringer som vores kunder i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor står overfor, når det gælder dokumenthåndtering.

 • Danske og internationale virksomheder

  Vi servicerer virksomheder i alle størrelser og hjælper med at arkivere, fremfinde, levere, afhente, optimere, digitalisere og destruere dokumenter, sager og forretningskritisk information.

 • Finansielle sektor

  Som leverandør tilbyder vi strømlinet indeksering, opbevaring og overholdelse af retentionplaner iht. den finansielle sektors lovkrav . Ved at outsource arkivet til Iron Mountain A/S frigøres fysisk plads på kontorarealer, som med fordel kan bruges mere effektivt.

 • Offentlige sektor

  Fra arkivskabelse til kassation iht. Statens Arkivers retningslinier har vi erfaringen og kompetencerne til at levere løsninger, der passer til behovene i den offentlige sektors organisationer.

 • Sundhedssektoren

  Iron Mountains kvalitet system sikre at hospitaler og medicinal virksomheder kan opretholde den høje standard når der benyttes kontrakt arkiv og samtidig medvirke til at reducere omkostninger og risici.

 • Film & lyd

  Lagerfaciliteter med klimastyring samt brandslukningsanlæg med inergen-gas (ingen sprinklere med vand), gør Iron Mountain A/S til et sikkert sted at opbevare og beskytte dyrebare film- og masteroptagelser.