Når det kommer til sikkert at styre og beskytte vitale forretningsoplysninger og kundeoplysninger, står virksomheder over for et væld af udfordringer. Vi hjælper med at nå de mål ved at give adgang til den dokumenthåndterings- viden og –erfaring, som vi har opbygget gennem mange år.

Vi er stolte af at være en betroet partner til mange virksomheder i alle størrelser over hele verden.

Dokumenthåndtering og opbevaring

Vi hjælper vores kunder med strategisk og effektivt at arrangere og administrere opbevaring og digitalisering af deres dokumenter og informationer, og samtidig reducere de omkostninger og risici , der er forbundet med selv at opbevare arkiver og vitale informationer internt.

Dokumentbeskyttelse & tilgængelighed

Vores interne sikkerhedssystemer og dokumenteret informations- beskyttelse sikrer vores kunders virksomheds oplysninger, uanset om det er gemt som fysisk eller elektronisk arkiv. Vi tilbyder en omkostningseffektiv og brugertilpasset løsning, der giver kunderne nem og kontrolleret adgang til deres egne, lagrede oplysninger.

Sikker makulering

Uanset om du har brug for længerevarende service eller en engangs- oprydning , kan du regne med os ifm.:

  • Fleksibel, effektiv og pålidelig off-site data destruktion og sikker makulering tjenester
  • Reducerede omkostninger til administration af oplysninger , der ikke længere er nyttig, relevant eller nødvendigt for din virksomhed
  • Reduceret risiko for at følsom data og forretningskritisk information falder i de forkerte hænder

Vores løsninger tilpasses den enkelte kunde og giver mulighed for at arkivere, opbevare, få adgang til og sikre dokumenter og forretningskritisk information effektivt og inden for budget . Ved at outsource hele arkivfunktionen til Iron Mountain A/S, hjælper vi dig med at skabe plads og tid til at fokusere på din kerneforretning.