LØSNINGER TIL DETAIL

LØSNINGER TIL DETAIL

Vi fokuserer på administration af dine data, således at du kan fokusere på din virksomhed

Iron Mountain forstår udfordringerne ved at beskytte og administrere information, navnlig hos store regionale eller nationale detailorganisationer med mange afdelinger og begrænsede it-ressourcer på butiksniveau. Vores ekspertise inden for alle facetter af informationshåndtering hjælper med at bringe kontrol af virksomhedskritiske data tilbage i dine hænder.

Beskyttelse af følsomme oplysninger såsom medarbejderfortegnelser, kundekreditkortnumre eller pris- og lagerdata er ikke noget, man bør bekymre sig om hver dag. Iron Mountain tilbyder sammenhængende implementering og pålidelig sikkerhed, der beskytter din virksomhed, dit personale og dine kunder med årtiers gennemprøvet erfaring.

Vores ekspertise inden for detailbranchen kan hjælpe dig med at:

  • Sikre backup med et minimum af eller ingen forstyrrelser for it-personalet
  • Reducere risikoen for identitetstyveri
  • Opnå adgang til yderst pålidelige og økonomiske backupløsninger
  • Frigøre plads til mere omsætningsgenererende aktiviteter

Vi tilbyder løsninger, der giver dig bedre kontrol og beskytter dine værdifulde oplysninger. Vores betroede eksperter samarbejder tæt med dit team om at analysere aktuelle behov, udvikle strategier, der tager højde for fremtidige udfordringer, og levere løsninger på tværs af alle steder – fra butiksniveau til koncernniveau.

  • Beskyt følsomme eller fortrolige oplysninger – herunder kunders kreditkortnumre, personalefortegnelser og lagerdata – igennem omkostningseffektive, automatiserede backuptjenester til distribuerede servere og pc'er takket være krypteret sikkerhedskopiering, sikret opbevaring af data samt hurtig onlinegendannelse af mistede eller beskadigede filer
  • Planlæg og implementer et nationalt eller international program, der dækker opbevaring af, adgang til og destruktion af arkiver med henblik på at sikre overensstemmelse med virksomhedens overordnede arkivpolitik.

Iron Mountain giver dig personaleressourcer, processer og gennemprøvede teknologier med henblik på at sikre sammenhængende implementering af en effektiv informationsstrategi på tværs af hele din organisation, således at dit lokale personale kan fokusere på det, der betyder mest: dine kunder. Lad vores detailekspertise arbejde for dig ved at ringe på +45 80303040.

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser