Iron Mountain Clean Start®

Gennemgå dine lokaler og arbejdspladser for dyr opbevaring og unødvendige processer

Clean Start neat office

Iron Mountain Clean Start®

Gennemgå dine lokaler og arbejdspladser for dyr opbevaring og unødvendige processer

OPTIMERING OG OMKOSTNINGSEFFEKTIVISERING AF DIN VIRKSOMHED BEGYNDER MED IRON MOUNTAIN CLEAN START®

Covid19 har ført til store ændringer i vore arbejdsrutiner på vores kontorer og anlæg. Som organisation er det vigtigt at kunne tilpasse virksomheden og de eksisterende arbejdsmetoder for at undgå unødvendige omkostninger.

Ville I kunne modtage et besøg af os, hvor vi sammen ser på brugen af jeres lokaler i dag? Målet er at finde muligheder for besparelser i plads og opbevaring, forenkling i den måde, du arbejder på, og reducere de daglige forstyrrelser, så du kan fokusere endnu mere på virksomhedens kerneområde.

Vi tilbyder gratis benchmark-test og giver konkrete forslag til forbedringer på følgende områder:

  • Styring af dokumenter og informationer
  • Intern arkivbeholdning i rum som dokumentskabe, hylder eller eksterne arkivbeholdninger
  • Branchespecifikke lagre til f.eks.: opbevaring af reference- og vævsprøver for medicinalvirksomheder, beredskabslagre, forskningsmaterialer, geologiske prøver og seismiske medier, kunstgenstande, telekommunikations- og teknologiudstyr, mobile udstillinger og meget mere
  • Andre aktiver, produkter og genstande, der har behov for opbevaring og håndtering
  • Sikkerhedskopiering af data, sikker båndopbevaring i sikre bokse med båndskift og rotation
  • Ældre it-udstyr, der kan genbruges eller genindvindes
Clean Start men walking up the stairs

For virksomheder med:

Mere end 200 medarbejdere

VI HJÆLPER DIG MED AT OPTIMERE OG RATIONALISERE DIN ARBEJDSPLADS

Ved benchmarking-mødet evaluerer vi alt fra dine nuværende processer og arbejdsgange til opbevarings- og arkivrum for at give tips og råd om, hvordan du bedst optimerer og rationaliserer forskellige dele af arbejdspladsen. Vi hjælper dig med at forenkle og/eller fjerne funktioner, der udføres mere ineffektive med dig i dag. Enten ved at flytte og videresælge eller genbruge materialer og udstyr sikkert eller ved at opbevare disse ting for dig (i vores sikre beskyttelsesrum).

Vi sikrer, at de ressourcer, I værner mest om, er beskyttet mod tab, tyveri og skader. Du kan trygt stole på, at vi kan opbevare de materialer eller varer, der i øjeblikket kræver dyr og sikker plads, til mere overkommelige priser, og i overensstemmelse med gældende brancheregler.

Du får kontrol ved, at materialet markeres med stregkoder og registreres i vores produktionssystem for sporbarhed. Kvitteringer og leveringer passes via vores webportal, hvor jeres brugere kan gå ind for at se materialets status og rekvirere det døgnet rundt i henhold til faste leveringstider.

Vi er her for at hjælpe de organisationer, der ønsker at håndtere og opbevare deres materiale godt, sikkert og juridisk korrekt uden at skulle styre logistikken selv.

SÅDAN FUNGERER CLEAN START
clean start workplace transformation how it works diagram

Vores Clean Start-certificerede ekspert foretager en evaluering af dine eksisterende forretningsgange, lager- og arkivforhold og kommer med konkrete forslag til forbedringer.

I får en sammenfatning af vores forslag til forbedring, som I sammen kan gennemgå og evaluere internt. I beslutter selv, hvilke muligheder I vil implementere.

Sammen skaber vi en plan for, hvordan vi kan gennemføre og implementere de forbedringsmuligheder, du ønsker at gå videre med for at rydde op i pladsen og optimere din arbejdsplads.

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser