Business intelligence software - Iron Mountain InSight®

Iron Mountain tilbyder effektiv informationsstyring og data management. Vores maskinlæring (ML) er udviklet i samarbejde med Google for at sikre en høj standard.
Man sitting at a table with tablet in hand

Business intelligence software - Iron Mountain InSight®

Iron Mountain tilbyder effektiv informationsstyring og data management. Vores maskinlæring (ML) er udviklet i samarbejde med Google for at sikre en høj standard.
 1. Home
 2. Business intelligence software - Iron Mountain Insight

Iron Mountain tilbyder effektiv informationsstyring og data management. Vores maskinlæring (ML) er udviklet i samarbejde med Google for at sikre en høj standard.

Hos Iron Mountain får du et effektivt udviklet informationsstyring og data management. Her er maskinlæring (ML) udviklet i samarbejde med Google, for at sikre høje standarder og udnyttelse af det fulde potentiale. Når du vælger en lagringsløsning hos Iron Mountain, kan du samtidig få brugbar, nyttig og værdifuld information ud fra dine data. Med det smarte system og grundig dataanalyse, kan dine lagrede data få større betydning for dig. Med den intelligente software bliver dine data håndteret og informationsstyret til din fordel. Det betyder, at du hele tiden kan følge med den stigende mængde af data fra din virksomhed, uden på noget tidspunkt at miste overblikket. På et tidspunkt vil din virksomhed vokse til en størrelse, hvor det ikke længere er menneskeligt muligt at kunne overskue de store mængder af data.

Sådan fungerer business intelligence software

Med Iron Mountains business intelligence software får du dataanalyse og AI (kunstig intelligens) på et avanceret niveau. Systemet har mulighed for at håndtere store mængder af data automatisk. Den intelligente software gennemgår dine data, og skaber struktureret orden, så du langt hurtigere og lettere kan finde frem til bestemte dokumenter eller medier på et øjeblik. Systemet udtrækker værdifulde og relevante data på et par sekunder. Du slipper derfor for at skulle analysere og gennemgå en masse data, når du blot skal bruge enkelte nødvendige oplysninger. Systemet gør det desuden muligt for dig, at finde frem til og opdage helt nye måder at anvende dine data på. Du kan altså få øget værdi og et øget potentiale ud fra dine nuværende og allerede eksisterende data.

Se en beskrivende video

LÆR HVORDAN IRON MOUNTAIN INSIGHT KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED

Iron Mountain InSight leverer industriens mest avancerede Platform til Indholdstjeneste (CSP), for at hjælpe organisationer med at låse op for deres indholds skjulte værdi — hvorend det så gemmer sig — igennem moderne, AI- og indholdsdrevede programmer.

Løsningen, bliver er leveret gennem en abonnementstjeneste der minimere omkostningerne for ejerskab, fremskynde time-to-value, og hjælper organisationer med at fortsætte deres digitale transformationsrejse. Du får bl.a. følgende muligheder::

Blue icon of money

Sætte fart på din virksomheds transformation:

Reducer kompleksiteten og omkostningen som der typisk behøves for at understøtte initiativer for digital transformation.
A blue icon of a clock

Fjern informationssiloer:

Skab hurtig forbindelse mellem næste generations teknologier og eksisterende indholdskilder, for at etablere et konsistent grundlag for modernisering.
Blue icon of a light bulb with a lightning strike in it

Forbedre din virksomhedsintelligens:

Ved at bruge innovativ AI/ML til avanceret klassifikation og enhedsudtrækning, kan du fange, klassificere, søge, og analysere dit indhold på dage i stedet for måneder.
Blue icon of a computer screen with files

Forene fysisk og digital data:

Lås op for værdifulde indsigter, som kan hjælpe din organisations strategiske mål.
Blue icon of a padlock

Muliggør informationsstyring:

Reducer risiko ved automatisk at anvende og aktivere tilbageholdelses-, privatlivs-, og sikkerhedspolitik.

Fordelene ved analyse af data

Der er en række fordele forbundet med, at den udviklede software automatisk analyserer dine data. Først og fremmest er det enormt tidsbesparende. Førhen var man nødt til at gennemgå sine data manuelt og bruge store mængder af tid på organisering, sortering og udtrækning af værdier. Når systemet automatisk kan analysere data, sker det på baggrund af kunstig intelligens, der erstatter det manuelle arbejde med automatiserede processer. Du kan derfor prioritere tiden på andre ting, der er langt mere gavnligt for virksomheden, uden at skulle tænke på organisering af virksomhedens data. Under processerne bliver dine data sat i system på en måde, så de bliver lettere tilgængelige for dig. Du kan langt hurtigere anvende dem til en dybere forståelse og indsigt i dine data samt øge effektiviteten af det potentielle udbytte.

Få udbytte af virksomhedens Big data

Alle virksomheder vil med tiden producere store mængder af data. Det kan endda ske på daglig basis. Løbende vil disse data samle sig sammen i uoverskuelige, ukvalificerede og ustrukturerede mængder. Når virksomheden har indsamlet tilpas store mængder af data, hvor det ikke længere er menneskeligt muligt at håndtere, betegnes det som Big data. Heldigvis giver Iron Mountains intelligente software mulighed for at få udbytte af virksomhedens store mængder af data. Ved hjælp af AI (kunstig intelligens), behøver du ikke selv at tænke på organisering af virksomhedens data. Når det sker automatisk, er det til din fordel. Du får i stedet præsenteret de mange data på en overskuelig og brugbar måde. Når det uorganiserede bliver organiseret, kan du anvende det til din og virksomhedens fordel.

 • Udbytte af Big data
 • Intelligent software
 • Overskuelighed
 • Organiseret data
 • Kunstig intelligens (AI)

Fordele ved Insight Enterprise Edition

Der er en række fordele ved Iron Mountains Insight Enterprise Edition. Du har mulighed for at kombinere dine mange forskellige data - både fysiske og digitale. Der udtrækkes metadata fra både interne og eksterne kilder, så informationer er lettere at gå til og arbejde med for dig. Iron Mountain tilbyder også Big data analytics ved hjælp af Insight Enterprise Edition. Virksomhedens store mængder af data organiseres. Det giver dig et godt overblik, og du kan på alle tider tilgå de mange data og søge de vigtigste dokumenter frem. Du har desuden mulighed for at konfigurere systemet efter behov der er tilknyttet en enkelt bruger, der har adgang til det hele. Det er også muligt at oprette flere konti til f.eks. medarbejdere.

 • Fordele ved Insight Enterprise Edition
 • Udtrækning af metadata
 • Tidsbesparelse ved automatisk organisering
 • Konfigurering efter behov
 • Indholdsanalyse med business intelligence software

  Med det effektive business intelligence software, foretages automatisk indholdsanalyse af virksomhedens data. Softwaren er udviklet med Google. Den sætter en høj standard for avancerede og effektive datastyringsprocesser. Der sker en automatisk indtastning af samtlige data, hvorefter de klassificeres i automatiske systemer. De mange dokumenter organiseres og sorteres efter dokumenttype. De tilhørende metadata til hvert dokument oprettes som samlinger. Det hele indekseres og samles i virksomhedens eget private mediebibliotek. I softwaren kan du anvende praktiske analyseværktøjer til at udtrække brugbare og værdifulde informationer fra dine data. Du kan også søge efter tendenser og mønstre, du kan anvende til virksomhedens fordel. Det hele kan gøres på få sekunder ved hjælp af enkle søgninger. Det hele er muligt på grund af den effektive og automatiserede software.

  Tidsbesparende Machine Learning

  Den automatiske organisering af data sker på baggrund af avanceret Machine Learning (ML). Softwaren fungerer gennem en effektiv kombination af ML og kunstig intelligens (AI). Disse to aspekter skaber det optimale fundament, hvilket kombineres med Iron Mountains ekspertiseområder. Her er indholdsanalyse, informationsstyring og datahåndtering tilknyttet softwaren. Dette skaber det bedste samlede værktøj til dig og til brug i virksomheden. Det er ligeledes med til at øge arbejdsgangen i virksomheden, da medarbejderne hurtigere kan tilgå de nødvendige dokumenter gennem søgninger. Det er enormt tidsbesparende, og med business insight er det endda muligt at skabe yderligere værdi og besparelser på diverse omkostninger, ved at trække brugbare oplysninger ud af virksomhedens data. Den store tidsbesparelse gør, at I kan rette fokus på mange andre vigtige arbejdsopgaver i virksomheden.

  Udtræk værdier med kunstig intelligens

  Når kunstig intelligens (AI) gør arbejdet for dig, betyder det, at du kan bruge det til virksomhedens fordel. Det er muligt at udtrække brugbare værdier, der leveres som resultater af den kunstige intelligens. Med din egen content service platform får du et overblik over alle organiserede data, tilgang til muligheder for forbedringer af virksomhedens informationer, samt mulighed for at aktivere informationsstyring og meget mere. Det hele foregår enkelt, nemt og fleksibelt, og hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, kan du altid få direkte hjælp fra kundeservice.

  SE FORDELENE VED AT FORBINDE OG KONSOLIDERE DINE GAMLE ECM-SYSTEMER

  Forbind konsolider

  LÆR HVORDAN IRON MOUNTAIN INSIGHT KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED

  Ved hjælp af Iron Mountain InSight content service platform kan analytikere uden særlig uddannelse maksimere værdien af virksomhedens visuelle aktiver, herunder scannede papirfiler eller ustrukturerede visuelle data fra droner, trykmålere eller andet internetforbundet udstyr ved hjælp af maskinlæring.

  Kvaliteten af analyserne kan forbedres ved at matche kendte metadata og eksterne databaser med aktiverne, så de let kan søges baseret på en række måleværdier, herunder efterforskningsdato, GPS-position osv.

  Fleksibiliteten i Iron Mountain Insight-løsningen gør det muligt for analytikere at søge efter og inspicere millioner af visuelle aktiver på få minutter. Alt er gjort tilgængeligt i en enkel grænseflade.

  FOR DIG I ENERGIINDUSTRIEN MULIGGØR LØSNINGEN FØLGENDE:
  • Identificere og udnytte alt indhold, der er knyttet til bestemte geografiske placeringer og de aktiver, der er knyttet til lokationen, for at opnå evaluering af aktiverne
  • Samle digital billedbehandling, fotogrammetri, radardata, laserscanning, kontrakter og dokumenter for at understøtte beslutninger om faktabaserede indsigter.
  • Identificere aktiver, der potentielt udgør en risiko for din organisation samt forudsigelige modeller.

  Iron Mountain InSight content service platform er en ideel løsning til geologer, geografer og analytikere, der er villige til at overveje alle detaljer, når det drejer sig om vigtige beslutninger.

  industries energy highlight - power highlines

  Energi

  Optimer dine arkiv- og informationsstyringsprogrammer, og beskyt/ bevar dine borekerner.

  Iron Mountain InSight content service platform giver brugere i medie- og underholdningsindustrien mulighed for at organisere, søge efter og finde de aktiver, de har brug for, via en intuitiv grænseflade.

  Med Iron Mountain Insight content service platform du digitalisere og administrere dine medie- og underholdningsaktiver ved at klassificere dem efter type og organisere disse aktiver ved hjælp af metadata. Ved at udnytte den erfaring, systemet har med lagring af medieaktiver, klassificerer Iron Mountain InSight content service platform aktiverne efter type og tilknyttede metadata.

  FOR DIG I MEDIE- OG UNDERHOLDNINGSINDUSTRIEN MULIGGØR LØSNINGEN FØLGENDE:
  • Bruge procesautomatisering til at identificere medieaktiver, f.eks. fotografier, video og film. Find de mest relevante informationer på få minutter.
  • Beskyt dit brand ved at finde ophavsretligt beskyttet indhold og eventuelle overtrædelser i løbet af få minutter.
  • Segmenter dit indhold effektivt. Standard- eller HD-kvalitet kan findes hurtigt.
  • Integrere eksisterende tilbageholdelser med eksterne metadata
  • Find lignende vinkler mellem redigerede og originale klip.
  • Identificer berømtheder og tilknyttede logoer i deres nærhed inden for få minutter i stedet for timer.
  industries entertainment highlight - reels of film

  Medie og Underholdningstjenester

  Beskyt dine mest værdifulde aktiver og gør dem tilgængelige for fremtidige generationer.

  Lånefiler kan være hundredvis af sider lang og dækker en række former, der spænder fra købere, långivere, realkreditinstitutter statslige og lokale myndigheder og meget mere.

  Når du gennemgår en lånefil for at se, om den er udfyldt, skal du sørge for, at hver formular er inkluderet i lånefilen.

  BRUG AF DATATYPER, DER SPECIFIKT ER GEMT AF LÅNEINDUSTRIEN, SÅSOM LÅNEDOKUMENTER, LÅNEPAKKER, REGNEARKSDATA OG EKSTERNE DATAKILDER. IRON MOUNTAIN INSIGHT CONTENT SERVICE PLATFORM GIVER DIG MULIGHED FOR AT:
  • Automatiser lånefiler for at sikre nøjagtigheden samt overholdelsen af lovmæssige krav. Det giver dig også mulighed for at sikre, at alle lån og dokumenter findes, er korrekt underskrevet, og at ingen obligatoriske felter er tomme. Platformen indeholder også indbygget inkonsistenskontrol, hvilket for eksempel betyder, at den registrerer, om der er registreret et forkert CPR-nummer for en låneansøger.
  • Vurdere overholdelses- og diversificeringskrav, analyser markedstendenser fra din portefølje, og opdag muligheder baseret på region, ansøgerens indkomstniveau eller lånetyper osv.
  • Lette oprindelsen af lånet og videresælge forretningsgange og samtidig tilføje alt indhold under en konsekvent informationsstyringspolitik.
  Industries banking highlight - a bank vault

  Bank & Lån

  Øg effektiviteten, samtidig med, at der tages fat på skiftende krav til finansielle tjenesteydelser og beskyttelse af personlige informationer.

  Kontraktstyring er en væsentlig del af enhver virksomhed, uanset om det er salgsaftaler med kunder, salgsaftaler med leverandører, fortrolighedsaftaler, der beskytter IP, eller ansættelseskontrakter for administration af dine medarbejdere.

  Forkert håndteret kan disse aftaler føre til lavere overskud, lav produktivitet og beskadigede forretningsforbindelser. Kontrakterne er også ofte fulde af forpligtelser med talrige ændringer. At være i stand til at analysere disse kontrakter er en grundlæggende forudsætning for at kunne rådgive virksomheder, der styrer risici, interagere med kunder eller står over for at håndtere et problem med hacking.

  Ved hjælp af kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML) kan Iron Mountain Insight content service platform automatisk klassificere dine dokumenter og udtrække metadata fra dem. Ved at strukturere det ustrukturerede indhold kan du få adgang til forretningsindsigter, datastyring og en effektiv visuel søgning, der gør processen med at finde dokumenter og specifikke informationer i dem hurtigere og mere præcise.

  FOR DEM, DER ARBEJDER MED KONTRAKTSTYRING, KAN LØSNINGEN GØRE FØLGENDE:
  • Ved at digitalisere informationerne i dine kontrakter kan du nemt søge efter og analysere dem. Dette giver dig også mulighed for at styre risici og give præcis rådgivning til kunderne.
  • Optimer dine forretningsbeslutninger og -processer ved at anvende dataanalyse til digitalt tilgængelige og søgbare datalagre.
  • Reducer risikoen for brud på datasikkerheden og tab af data, samtidig med at automatiserede manuelle arbejdsgange forbedres.
  A photo of three people seated at a table in a business meeting

  Kontrakt

  Gennemgå hele din kontraktdatabase, og administrer risici, samtidig med at du sikrer et ensartet tilsyn og nøjagtighed af dine kontrakter.

  Forsikringsbranchen indsamler løbende store mængder data til kunder, fra krav, kontrakter, underskrifter og meget mere. Forsikringsselskaberne står over for mange udfordringer, når det drejer sig om at vide, hvordan man bruger og strukturerer alle disse opgaver. Heldigvis kan kunstig intelligens (AI) hjælpe med at digitalisere og indeksere alle disse informationer for at give bedre søgeresultater og finde mønstre, der ellers er svære at finde.

  Med Iron Mountain Insight kan forsikringsselskaberne udnytte AI og ML i sine forsikringsprocesser til at få god indsigt, strømline og forbedre sikkerheden i disse processer.

  HVIS DU ARBEJDER I FORSIKRINGSBRANCHEN, MULIGGØR LØSNINGEN FØLGENDE:
  • Analysere og finde dokumenter i mange forskellige datatyper, som f.eks. kan identificere indikationer på bedrageri.
  • Viden om indhold i forhold til specifikke klausuler i kundepolitikken for at forstå risici og politikstyring.
  • Reducere den tid, forsikringsselskaberne bruger på at søge efter informationer i fysiske og digitale dokumenter, hvilket forbedrer produktiviteten og nøjagtigheden.
  • Udnytte analyserne til at identificere muligheder for, at din organisation kan sælge sine egne forsikringsprodukter proaktivt.
  Contract signing

  Forsikring

  Lad AI hjælpe med at digitalisere og indeksere alle dine data for at opnå bedre søgeresultater og finde mønstre, der er svære at identificere.


  Hvis du ønsker at vide mere om de mange muligheder, kan du tage kontakt til Iron Mountain. Her får du personlig hjælp til lige netop den løsning, du har brug for.  KONTAKT IRON MOUNTAIN

  Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser

  KONTAKT IRON MOUNTAIN

  Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser