Iron Mountain InSight® Enterprise Edition
Optimer din virksomhed ved hjælp af vores AI- og maskinlæringssystem. Udviklet i samarbejde med Google.
Iron Mountain InSight

Iron Mountain InSight® Enterprise Edition

Optimer din virksomhed ved hjælp af vores AI- og maskinlæringssystem. Udviklet i samarbejde med Google.
 1. Home
 2. Iron Mountain InSight Enterprise Edition

Iron Mountain InSight® Enterprise Edition -MAKSIMER POTENTIALET I DINE INFORMATIONER

Mange organisationer erkender, at der er stort potentiale og værdi i de informationer, der lagres. Men mange har problemer med at få den fulde værdi af informationerne, da de ofte er usorterede og uklassificerede.

Det er her Iron Mountain kan tilbyde en løsning, der er specialiseret til netop dette særlige behov.

Ved at kombinere Google Cloud Machine Learning (ML) og kunstig intelligens (AI) med Iron Mountain's ekspertise inden for indholdsanalyse, datahåndtering og informationsstyring kan du udnytte det maksimale potentiale fra dine data samt opdage nye muligheder for at skabe værdi og omkostningsbesparelser.

Se en beskrivende video


Den software, der er udviklet til dette, stammer fra et partnerskab med Google. Ved at kombinere Iron Mountain's værktøjer til informationsanalyse med Google Clouds funktioner til maskinlæring (ML) og kunstig intelligens (AI) kan vi tilbyde en tjeneste, der har specialiseret sig i blandt andet:

 • Indføring af fysisk og digital information med integrationsknudepunkter fra interne og eksterne kilder.
 • Analyse og klassificering af dokumenter i forhold til en aftalt lovgivningsmæssig ramme.
 • Øgning af effektiviteten hos kundens medarbejdere gennem selvlærende ML (Machine Learning) og AI (Artificial Intelligence).
 • Organisere og præsentere store mængder data og præsentere dette visuelt for brugerne.
 • Når informationerne er gået gennem vores analyseværktøj, kan vi levere metadata og billeder efter kundens ønsker.

  Iron Mountain inSight Google Partner of the Year
  TVB Europe Best of Show Winner 2019

  FÅ MERE AT VIDE OM, HVORDAN IRON MOUNTAIN INSIGHT ENTERPRISE EDITION KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED

  Iron Mountain Insight Enterprise Edition er en cloudbaseret tjenesteplatform, der bruger ML og AI til automatisk at klassificere, udtrække og berige fysisk og digitalt indhold. Platformen giver dig mulighed for at:

  Blue icon of money

  Udtrække værdier:

  Tilpasse dybdegående indlæring til at levere højeffektive resultater på tværs af et bredt spekter af markedssegmenter.
  A blue icon of a clock

  Reducere integrationsbyrden:

  En enkelt platform udfører billedbehandling via ML/AI-klassificering og giver en effektiv visualisering samt ML-baseret indsigt uden den tid og de ressourcer, der er nødvendige for et internt program.
  Blue icon of a light bulb with a lightning strike in it

  Forbedre dine virksomhedsinformationer:

  Opnå større effektivitet og reducer omkostningerne gennem automatisering
  Blue icon of a computer screen with files

  Hurtigt vide, hvad du har:

  Automatisk ML-baseret klassificering åbner dine mørke data og gør dem brugbare.
  Blue icon of a padlock

  Aktivere informationsstyring:

  Reducer risikoen ved automatisk at tilpasse og vedtage politikker til beskyttelse af personinformationer og sikkerhed.

  MED IRON MOUNTAIN INSIGHT ENTERPRISE EDITION KAN DU:

  • Indhente og bearbejde fysiske og digitale informationer og flette metadata fra interne og eksterne kilder.
  • Vise tidligere usynlige forbindelser mellem forskellige informationsaktiver.
  • Øge effektiviteten gennem selvlærende ML/AI-baseret bearbejdning.
  • Vise og fortolke informationerne til at starte de relevante tiltag.
  • Organisere store mængder data, så du kan få et godt overblik over, hvad du har, og få adgang til dataene, når du har brug for det.
  • Kan konfigureres, så værktøjet har en eller flere brugere og konti.


  FIND UD AF, HVORDAN INSIGHT ENTERPRISE EDITION KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED

  Ved hjælp af Iron Mountain Insight Enterprise Edition kan analytikere uden særlig uddannelse maksimere værdien af virksomhedens visuelle aktiver, herunder scannede papirfiler eller ustrukturerede visuelle data fra droner, trykmålere eller andet internetforbundet udstyr ved hjælp af maskinlæring.

  Kvaliteten af analyserne kan forbedres ved at matche kendte metadata og eksterne databaser med aktiverne, så de let kan søges baseret på en række måleværdier, herunder efterforskningsdato, GPS-position osv.

  Fleksibiliteten i Iron Mountain Insight Enterprise Edition-løsningen gør det muligt for analytikere at søge efter og inspicere millioner af visuelle aktiver på få minutter. Alt er gjort tilgængeligt i en enkel grænseflade.

  FOR DIG I ENERGIINDUSTRIEN MULIGGØR LØSNINGEN FØLGENDE:
  • Identificere og udnytte alt indhold, der er knyttet til bestemte geografiske placeringer og de aktiver, der er knyttet til lokationen, for at opnå evaluering af aktiverne
  • Samle digital billedbehandling, fotogrammetri, radardata, laserscanning, kontrakter og dokumenter for at understøtte beslutninger om faktabaserede indsigter.
  • Identificere aktiver, der potentielt udgør en risiko for din organisation samt forudsigelige modeller.

  Iron Mountain Insight Enterprise Edition er en ideel løsning til geologer, geografer og analytikere, der er villige til at overveje alle detaljer, når det drejer sig om vigtige beslutninger.

  industries energy highlight - power highlines

  Energi

  Optimer dine arkiv- og informationsstyringsprogrammer, og beskyt/ bevar dine borekerner.

  Iron Mountain Insight Enterprise Edition giver brugere i medie- og underholdningsindustrien mulighed for at organisere, søge efter og finde de aktiver, de har brug for, via en intuitiv grænseflade.

  Med Iron Mountain Insight Enterprise Edition kan du digitalisere og administrere dine medie- og underholdningsaktiver ved at klassificere dem efter type og organisere disse aktiver ved hjælp af metadata. Ved at udnytte den erfaring, systemet har med lagring af medieaktiver, klassificerer Iron Mountain InSight Enterprise Edition aktiverne efter type og tilknyttede metadata.

  FOR DIG I MEDIE- OG UNDERHOLDNINGSINDUSTRIEN MULIGGØR LØSNINGEN FØLGENDE:
  • Bruge procesautomatisering til at identificere medieaktiver, f.eks. fotografier, video og film. Find de mest relevante informationer på få minutter.
  • Beskyt dit brand ved at finde ophavsretligt beskyttet indhold og eventuelle overtrædelser i løbet af få minutter.
  • Segmenter dit indhold effektivt. Standard- eller HD-kvalitet kan findes hurtigt.
  • Integrere eksisterende tilbageholdelser med eksterne metadata
  • Find lignende vinkler mellem redigerede og originale klip.
  • Identificer berømtheder og tilknyttede logoer i deres nærhed inden for få minutter i stedet for timer.
  industries entertainment highlight - reels of film

  Medie og Underholdningstjenester

  Beskyt dine mest værdifulde aktiver og gør dem tilgængelige for fremtidige generationer.

  Lånefiler kan være hundredvis af sider lang og dækker en række former, der spænder fra købere, långivere, realkreditinstitutter statslige og lokale myndigheder og meget mere.

  Når du gennemgår en lånefil for at se, om den er udfyldt, skal du sørge for, at hver formular er inkluderet i lånefilen.

  BRUG AF DATATYPER, DER SPECIFIKT ER GEMT AF LÅNEINDUSTRIEN, SÅSOM LÅNEDOKUMENTER, LÅNEPAKKER, REGNEARKSDATA OG EKSTERNE DATAKILDER. IRON MOUNTAIN INSIGHT ENTERPRISE EDITION GIVER DIG MULIGHED FOR AT:
  • Automatiser lånefiler for at sikre nøjagtigheden samt overholdelsen af lovmæssige krav. Det giver dig også mulighed for at sikre, at alle lån og dokumenter findes, er korrekt underskrevet, og at ingen obligatoriske felter er tomme. Platformen indeholder også indbygget inkonsistenskontrol, hvilket for eksempel betyder, at den registrerer, om der er registreret et forkert CPR-nummer for en låneansøger.
  • Vurdere overholdelses- og diversificeringskrav, analyser markedstendenser fra din portefølje, og opdag muligheder baseret på region, ansøgerens indkomstniveau eller lånetyper osv.
  • Lette oprindelsen af lånet og videresælge forretningsgange og samtidig tilføje alt indhold under en konsekvent informationsstyringspolitik.
  Industries banking highlight - a bank vault

  Bank & Lån

  Øg effektiviteten, samtidig med, at der tages fat på skiftende krav til finansielle tjenesteydelser og beskyttelse af personlige informationer.

  Kontraktstyring er en væsentlig del af enhver virksomhed, uanset om det er salgsaftaler med kunder, salgsaftaler med leverandører, fortrolighedsaftaler, der beskytter IP, eller ansættelseskontrakter for administration af dine medarbejdere.

  Forkert håndteret kan disse aftaler føre til lavere overskud, lav produktivitet og beskadigede forretningsforbindelser. Kontrakterne er også ofte fulde af forpligtelser med talrige ændringer. At være i stand til at analysere disse kontrakter er en grundlæggende forudsætning for at kunne rådgive virksomheder, der styrer risici, interagere med kunder eller står over for at håndtere et problem med hacking.

  Ved hjælp af kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML) kan Iron Mountain Insight Enterprise Edition automatisk klassificere dine dokumenter og udtrække metadata fra dem. Ved at strukturere det ustrukturerede indhold kan du få adgang til forretningsindsigter, datastyring og en effektiv visuel søgning, der gør processen med at finde dokumenter og specifikke informationer i dem hurtigere og mere præcise.

  FOR DEM, DER ARBEJDER MED KONTRAKTSTYRING, KAN LØSNINGEN GØRE FØLGENDE:
  • Ved at digitalisere informationerne i dine kontrakter kan du nemt søge efter og analysere dem. Dette giver dig også mulighed for at styre risici og give præcis rådgivning til kunderne.
  • Optimer dine forretningsbeslutninger og -processer ved at anvende dataanalyse til digitalt tilgængelige og søgbare datalagre.
  • Reducer risikoen for brud på datasikkerheden og tab af data, samtidig med at automatiserede manuelle arbejdsgange forbedres.
  A photo of three people seated at a table in a business meeting

  Kontrakt

  Gennemgå hele din kontraktdatabase, og administrer risici, samtidig med at du sikrer et ensartet tilsyn og nøjagtighed af dine kontrakter.

  Forsikringsbranchen indsamler løbende store mængder data til kunder, fra krav, kontrakter, underskrifter og meget mere. Forsikringsselskaberne står over for mange udfordringer, når det drejer sig om at vide, hvordan man bruger og strukturerer alle disse opgaver. Heldigvis kan kunstig intelligens (AI) hjælpe med at digitalisere og indeksere alle disse informationer for at give bedre søgeresultater og finde mønstre, der ellers er svære at finde.

  Med Iron Mountain Insight ® kan forsikringsselskaberne udnytte AI og ML i sine forsikringsprocesser til at få god indsigt, strømline og forbedre sikkerheden i disse processer.

  HVIS DU ARBEJDER I FORSIKRINGSBRANCHEN, MULIGGØR LØSNINGEN FØLGENDE:
  • Analysere og finde dokumenter i mange forskellige datatyper, som f.eks. kan identificere indikationer på bedrageri.
  • Viden om indhold i forhold til specifikke klausuler i kundepolitikken for at forstå risici og politikstyring.
  • Reducere den tid, forsikringsselskaberne bruger på at søge efter informationer i fysiske og digitale dokumenter, hvilket forbedrer produktiviteten og nøjagtigheden.
  • Udnytte analyserne til at identificere muligheder for, at din organisation kan sælge sine egne forsikringsprodukter proaktivt.
  Contract signing

  Forsikring

  Lad AI hjælpe med at digitalisere og indeksere alle dine data for at opnå bedre søgeresultater og finde mønstre, der er svære at identificere.

  KONTAKT IRON MOUNTAIN

  Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser

  KONTAKT IRON MOUNTAIN

  Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser