RÅDGIVNINGSOM INFORMATIONSSTYRING OG -SCREENING

Vi har over 100 eksperter i informationsstyring klar til at hjælpe dig med at tage kontrol over din informationsstyring
Advisory Services Banner - business meeting between three people

RÅDGIVNINGSOM INFORMATIONSSTYRING OG -SCREENING

Vi har over 100 eksperter i informationsstyring klar til at hjælpe dig med at tage kontrol over din informationsstyring
  1. Home
  2. Rådgivningstjeneste til informationsstyring og -screening

Iron Mountain's rådgivningstjeneste kombinerer en banebrydende teknologiplatform med høj ekspertise og bred erfaring. Rådgivningen ydes af et team af eksperter i informationsstyring, der specifikt beskæftiger sig med lokale og internationale overholdelses- og risikostyringsspørgsmål.

Vores eksperter kan samarbejde med dig om at gennemgå, forbedre eller fremskynde:

  • Arkiveringsregler og screeningspolitikker
  • Politik og overordnet informationsstyring
  • Udviklings- og forbedringspolitik
  • Klassificering af indhold
  • Anvendelse af metadata

Vores informationsstyringseksperter har over 20 års erfaring med at levere helhedsorienterede kundeløsninger. Baseret på dine specifikke behov opretter vores eksperter en detaljeret projektplan med den medfølgende implementeringstidsplan. Vores eksperter spænder fra advokater til revisorer og biblioteksforskere.

PROGRAM TIL INFORMATIONSSTYRING

Det er afgørende at skabe en referenceramme for programmet for at få det til at vokse, samtidig med at der er mulighed for at påvise målbare forbedringer. Vores eksperter i informationsstyring vil evaluere dit program på en metodisk måde. De evaluerer alt fra organisation, politikker til arbejdsgange, mens de foretager en dybdegående analyse af dine indsamlede informationer.

SERVICES TIL UDVIKLING AF DIN VIRKSOMHEDS INFORMATIONSSTYRING

Informationsstyring er næste skridt for at tage din informationskontrol til næste niveau. Når du har en solid forståelse for den aktuelle situation, kan vores eksperter hjælpe dig med at skabe og implementere en mere robust vision for informationsstyring.

Vores eksperter vil arbejde sammen med dig om at udvikle de to mest grundlæggende aspekter af din informationsstyring:

En tværfunktionel informationsstyringsstruktur, herunder en styregruppe, samt deltage i udviklingen af informationsstyringspolitikker for hele virksomheden.

KLASSIFICERING AF INDHOLD

Klassificering af indhold er et vigtigt aspekt af håndteringen af informationer i hele dets livscyklus. Du skal være opmærksom på, hvilke informationer du har gemt, i hvilket format og hvor i organisationen, så du kan tilknytte og dokumentere alt i dine dokumentpolitikker korrekt.

Ved hjælp af Iron Mountain-klassifikationsdatabasen kan vi hjælpe dig med at finde overflødige og forældede informationer, der kan slettes.

Advisory Services Info Governance - book icon

Administration af arkivpolitik

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser