Arkivering

Bevar og beskyt din dokumentationer på topsikre anlæg, der er i overensstemmelse med gældende bestemmelser.
Arkivering - A cabinet of files

Arkivering

Bevar og beskyt din dokumentationer på topsikre anlæg, der er i overensstemmelse med gældende bestemmelser.
  1. Home
  2. Arkivering

OPBEVARING AF FORTEGNELSER

Hos Iron Mountain får du sikker og beskyttet arkivering, der opfylder alle dine behov. Du har mulighed for arkivering af både fysiske og digitale dokumenter, der kan tilgås online på alle tider af døgnet. Det er den perfekte løsning til alle slags virksomheder, der har behov for sikker opbevaring af værdifulde dokumenter. Bogføring og kvitteringer er blot noget af det, du skal have styr på, når virksomheden håndterer ordre i dagligdagen. Her kan det være en fordel at lade Iron Mountain stå for arkiveringen af de vigtige dokumenter, så de aldrig bliver væk. Du kan betragte Iron Mountain som din samarbejdspartner, der kun er interesseret i, at du får den bedste og mest stabile løsning til lige netop din virksomhed.

Sikker arkivering

Når du arkivere dine vigtige dokumenter hos Iron Mountain, er du garanteret sikker opbevaring. Anlægget, hvor dokumentarne arkiveres, er sikret på alle mulige måder. Der er alarmer, videoovervågning og er overvåget 24/7. Der er forbundet alarmer ved brand og indbrud, der har direkte kontakt til alarmcentralen. Dine dokumenter er desuden beskyttet mod påvirkninger udefra. Det betyder, at de er sikret mod vand, fugt, støv og andet, der ellers ville kunne totalskade dine dokumenter. Dine arkiver er sporbare, så du altid ved, hvor de befinder sig. Desuden er der trænet sikkerhedspersonale på området i døgndrift. Du kan derfor slippe alle bekymringer vel vidende om, at dine dokumenter er sikret døgnet rundt hele året på flere måder.

Online adgang til dit arkiv

Når du vælger at få opbevaret dine fysiske dokumenter hos Iron Mountain, har du også mulighed for at tilgå dem online. Ved arkivering får du adgang til den interne kundeportal kaldet ReQuest. Her kan du få et samlet overblik over virksomhedens dokumenter. Det skyldes, at mapper og skuffer forsynes med en stregkode ved aktiveringsprocessen. Hvis du har brug for en bestemt mappe med dokumenter, kan du søge den frem via portalen og herefter vælge at sende en anmodning om at få den leveret til virksomheden. Hvis du blot skal bruge et par konkrete dokumenter, kan du også her anvende søgefunktionen, hvor efter du kan få tilsendt dem via mail. Du sparer altså en masse tid, samtidig med, at dokumenterne forbliver i sikker opbevaring.

Arkivering efter dine behov

Når virksomheden vokser, vil bunkerne af dokumenter mange gange også vokse tilsvarende. Derfor er arkivering af dokumenter en oplagt løsning. Det er en løsning, der passer til alle virksomheder helt efter behov. Det kan være, at der ikke er ret meget plads på kontoret, og det derfor er en fordel at flytte arkiveringen af dokumenter til et lager. Måske har virksomheden vokset sig stor, og der derfor er brug for meget plads til ekstern arkivering af de mange vigtige dokumenter. Det er desuden også oplagt at vælge opbevaring hos Iron Mountain, hvis du blot vil sikre de mange dokumenter samt fremtidssikre virksomheden. Hvis virksomheden har behov for en komplet digitalisering af arkiverne, findes der nemlig en løsning til dette, når du vælger opbevaring hos Iron Mountain.

  • Arkivering efter behov
  • Fleksibel løsning
  • Struktureret efter konkrete ønsker
  • Plads til ændringer og udvikling

Til alle typer af virksomheder

Iron Mountain tilbyder løsninger, der passer til alle typer af virksomheder. Det er velegnet til den mindre virksomhed, den store virksomhed, advokatfirmaet, kommuner og samtlige andre former for virksomheder. Iron Mountain hjælper en hvilken som helst virksomhed under hele processen ved arkivering og opbevaring. Der er helt styr på, hvordan vigtige og private dokumenter håndteres i henhold til love som GDPR, der bl.a. netop har til formål at beskytte private oplysninger. Opbevaring hos Iron Mountain er den perfekte løsning som et slags ekstra lager i virksomheden. Det er desuden en god måde at fremtidssikre virksomheden, da dokumenterne er i døgnovervåget sikkerhed. Når du ønsker, at dokumenter skal destrueres, kan Iron Mountain også gøre dette. Her vil du modtage et certifikat, der er dit bevis på, at destrueringen er fuldført.

  • Passer til både små og store virksomheder
  • Oplagt løsning til omfattende arkivering
  • Et ekstra lager
  • Fremtidssikring af virksomheden

Arkivering der er til at stole på

Iron Mountain gør alt for at være så gennemsigtige som muligt. Det betyder, at du ved arkivering af papirer trygt kan stole på, at dine papirer forbliver private og personlige. Der er på intet tidspunkt nogen, der vil se dine værdifulde dokumenter. Der er høj fokus på, at du og din virksomhed skal opleve det som en løsning, der tilgodeser dine og virksomhedens behov. Med fokus på det høje og effektive sikkerhedsniveau, kan du trygt vælge at få arkiveret dine vigtige papirer hos Iron Mountain. Du kan betragte dit sikre opbevaringsrum som dit eget, hvor ingen andre har adgang. Du kan altid holde øje med, hvem der har adgang til kammeret. Medarbejderne hos Iron Mountain undergår en baggrundskontrol, ligesom de får sikkerhedstræning, så du er sikret de bedste og højeste sikkerhedsstandarder.

Opbevaring af dokumenter

Ved arkivering af dokumenter kan der være forskellige behov. Dokumenter er en bred betegnelse, og hvis du er i tvivl om, hvad den rette løsning er for dig, kan du altid få hjælp hos Iron Mountain. Der kan være særlige behov, der gør, at du har brug for særlige opbevaringsforhold. Du kan få opbevaret dine vigtige dokumenter under særlige miljøforhold, hvis du er bange for, at dine dokumenter bliver udsat for omkringliggende faktorer. Under denne opbevaring vil der blive foretaget løbende klimakontrol, så kravene om klimaet og fugtigheden overholdes. Hvis du skal opbevare dokumenter som film, bånd eller lignende magnetiske medier, kan du også få velegnet opbevaring til disse. Vi finder altid en løsning, der passer helt perfekt til dine behov.

Digital arkivering

Værdifulde dokumenter og papir som kvitteringer og fakturaer vil med tiden begynde at fylde på kontoret. Det kan være svært at finde rundt i de mange mapper, og når de opbevares fysisk, er der også risiko for, at der kan ske noget med dem. Her er digital arkivering den perfekte løsning. Iron Mountain er løsningsorienterede med fokus på fremtiden. Derfor kan du vælge at få dokumentscanning og digital arkivering under arkivering processen. Det betyder, at du kan få et enkelt, let og hurtigt overblik over alle virksomhedens dokumenter. Derfor er det en fleksibel løsning, da alle medarbejdere har mulighed for at logge ind og søge i arkivet, når de skal bruge bestemte dokumenter. Du kan nedsætte tidsforbruget på at skulle lede, og det optimerer den effektive arbejdsgang.

Tag gerne kontakt til en af vores konsulenter,
og start processen mod en mere effektiv dokumenthåndtering og arkivering.

Book et møde i dag!

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser