EKSTERN OPBEVARING AF FORTEGNELSER
Bevar og beskyt din dokumentationer på topsikre anlæg, der er i overensstemmelse med gældende bestemmelser.
Arkivering - A cabinet of files

EKSTERN OPBEVARING AF FORTEGNELSER

Bevar og beskyt din dokumentationer på topsikre anlæg, der er i overensstemmelse med gældende bestemmelser.
  1. Home
  2. Løsninger til ekstern opbevaring af fortegnelser

SÆT DIN LID TIL EKSPERTER I ADMINISTRATION AF Dokumentationer OG INFORMATION

Dokumentationer og information udgør hjertet i en hvilken som helst organisation. Det er et must at tage hånd om og beskytte disse værdifulde aktiver.

Iron Mountains fagfolk samarbejder med dig om at identificere fortegnelser, der skal flyttes til sikre, eksterne opbevaringsanlæg, hvor de mærkes og klassificeres ved brug af din egen terminologi, spores med RFID-etiketter og gøres tilgængelige på vores intuitive webportal Iron Mountain Connect™, således at du hurtigt kan finde og indhente dine oplysninger efter behov.

Beviset er bygningen

Iron Mountains information centre overholder nøglekravene til:

  • Sikkerhed. Herunder konstruktion, perimetersikkerhed, adgangssikkerhed, intern sikkerhed og sikkerhedsplanlægning.
  • Brandsikkerhed. Præventive tiltag med gennemprøvet brandsikker konstruktion og pålidelige vandforsyninger.
  • Miljømæssige kontroller. Omfattende miljømæssige forhold, der beskytter dine fortegnelser imod vejr og vind.

Sammenhængende varetægtskæde

Iron Mountain har udviklet gennemprøvede arbejdsgange med henblik på at levere det højeste niveau inden for sikkerhed og nøjagtighed. Desuden beskytter vores InControl®-løsning information i transit igennem patenterede sikkerhedsfunktioner og sporing.

Folk, du kan sætte din lid til

Iron Mountain overholder strenge sikkerhedskrav. Vi gennemfører strenge baggrundstjek, screening af ansatte og formaliseret undervisning med henblik på at opretholde de højeste sikkerhedsstandarder i forbindelse med beskyttelse og opbevaring af fortegnelser.

Du kan frigøre kostbar ejendom og værdifuldt personale ved at overflytte kartoner og dokumenter til Iron Mountain – uden at ofre synlighed over for dine informationsaktiver. Du får også hurtig adgang til højaktive filer ved brug af vores løsning Open Shelf.

OPBEVARING, DER ER DESIGNET TIL DINE BEHOV

SPECIALISERET OPBEVARING

Hvis du har behov for specialiseret opbevaring såsom bevaring af større volumener dokumenter eller materialer, der kræver særlige miljøhensyn, kan Iron Mountain udforme og oprette et skræddersyet sikkerhedsskab, der imødekommer dine behov.

Egenskaber omfatter:

  • Klimakontrolleret opbevaring af materialer, der kræver kompromisløse specifikationer i forhold til miljø og fugtighed.
  • Separat sikkerhedsopbevaring af film, magnetiske og blandede medier med henblik på at forebygge krydsforurening.
Iron Mountain employee recieving storage box from customer

PROJEKTTJENESTER

Når det drejer sig om at implementere enkelte, periodiske eller løbende projekter, råder Iron Mountains eksperterne over den ekspertise, du skal bruge.

Projektteamet fungerer som en problemfri udvidelse af din organisation og kan tage hånd om projekterne fra begyndelse til afslutning, således at dit personale bedre kan tage hånd om deres tid og ressourcer.

Her er nogle af de måder, vi kan hjælpe dig på:

TJENESTER TIL FLYTNING AF aktiver.

Iron Mountains eksperter kan pladsoptimere, pakke og tilvejebringe punktvis overførsel af kartoner og dokumenter fra dit anlæg til Iron Mountains informations centre. Vi kan emballere dine dokumenter i Iron Mountains RFID-forberedte standard kartoner og indsamle metadata med henblik på at beskrive kartonernes indhold og med mulighed for at anføre hvert enkelt dokument i kartonet.

FILINDEKSERING.

Iron Mountains ekspert team kan indsamle filspecifikke beskrivelser med henblik på at hjælpe dig med at tage hånd om dit arkiv på filniveau.

OVERFØRSELSFORBEREDELSER FOR KARTONER.

Vi kan gennemgå kartoners indhold og indfange de tilknyttede metadata. Disse informationer gør det nemmere for dig at finde de dokumenter, du skal bruge, når du skal bruge dem.

KONTORKONSOLIDERINGER/-FLYTNINGER.

Du kan styrke din ejendoms arealer ved at frigøre værdifuld plads, der i øjeblikket er optaget af arkiver. Iron Mountain kan hjælpe dig med at identificere de fortegnelser, der kan flyttes til et af Iron Mountains anlæg.

KONSOLIDERINGER MED ÅBNE HYLDER.

Uden jævnlig skemalagt sletning og udskiftning vil dit arkiv lokale hurtigt blive for småt. Iron Mountains ekspert team kan udføre selektive sletninger med henblik på at sikre, at dit program forbliver opdateret.

TJENESTER TIL LAGERREVISIONER.

Det er vigtigt at vide, hvad du har på arkivet, således at du kan reagere på anmodninger om afsløring eller øvrige begivenheder. Iron Mountains gæstebesøg tilvejebringer dedikeret plads i vores informations centre af hensyn til gæste besøg af revisioner. Kombineret med denne plads kan vi hjælpe dig med at arkivre dine kartoner, udarbejde filer og tilvejebringe støtte til materialehåndtering.

TJENESTER TIL DOKUMENTGENDANNELSE.

Iron Mountain kan rense og gendanne dine dokumentationer, der kan være blevet beskadiget af naturlige og menneskeskabte katastrofer, forurenende emner, støv, mug, vand eller skadedyrsangreb.KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med hurtigt svar på dine spørgsmål og overvejelser